Reparaties & Demag onderdelen

Hebt u een kraan maar heeft deze een reparatie nodig? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Natuurlijk voor Demag onderdelen, kranen en takels, maar wij repareren ook kranen van andere merken. Onze monteurs zijn opgeleid tot service deskundigen en zijn snel ter plaatse. Elke monteur heeft een eigen servicebus met daarin de belangrijkste Demag onderdelen om zo de kleine reparaties direct uit te kunnen voeren. Heeft hij een onderdeel niet bij zich, dan is dit hoogstwaarschijnlijk beschikbaar in het magazijn te Den Haag. Met ruim 15.000 verschillende originele Demag onderdelen op voorraad. Indien er desondanks een onderdeel ontbreekt, worden de fabrieksvoorraden middels een directe computerverbinding aangesproken. Er rijdt dagelijks een vrachtwagen om de lokale voorraden van Demag onderdelen aan te vullen. Met de koeriersdienst kunnen levertijden van enkele uren worden gerealiseerd. Daarnaast staan ervaring en vakmanschap garant voor snelle expertise en deskundig advies.

Services & Reparatie aanvragen

Reparaties/revisies die in onze werkplaats te Den Haag worden uitgevoerd, worden tot een orderwaarde van 150,– Euro (excl.BTW) direct uitgevoerd. Is de raming dat de reparatie meer zal bedragen dan genoemd bedrag, dan ontvangt u een offerte alvorens er tot reparatie wordt overgegaan.

Indien blijkt dat reparatie niet zinvol is, dan zullen wij in overleg met u het betreffende item verschrotten of aan u retour doen komen. Dit tegen doorberekening van de gemaakte onderzoekskosten van € 95,–.

Voor het verder correct in behandeling nemen van een reparatie zijn de volgende gegevens benodigd:

    Nb. Indien uw reparatie een radiografische bediening betreft, dan zal bij reparatie de frequentie worden geprogrammeerd welke deze bij de initiële verkoop heeft meegekregen.

    Downloads van Reparaties & onderdelen

    Referenties

    Alle referenties