Keuren Hijsmiddelen & Certificering

Hijsgereedschap keuren? Laat dan uw hijsmiddelen keuren door Demag! De Demag service werkt volgens VCA en is voor de keuringen BMWT gecertificeerd. Hierdoor heeft u de garantie dat bij de periodieke keuring hijsmiddelen en certificeren van uw hijswerktuigen en hijsmiddelen geheel volgens de wet en richtlijnen van de fabrikant worden gekeurd. Bij iedere oplevering ontvangt u een certificaat. Na iedere keuring bovenloopkraan of keuring hijs en hefmiddelen, ontvangt u een keuringsformulier als verlenging dat één jaar geldig is.

Wij bieden zowel een eenmalige keuring hijs en hefmiddelen aan, als jaarlijkse keuringscontracten waarbij wij alles regelen en u ontzorgen. Neem contact met ons op voor het keuren hijsmiddelen of doe direct aan aanvraag voor een vrijblijvende kostenopgave via onderstaande knop. Daarna nemen wij zo snel mogelijk contact op voor uw hijsmiddelen keuring.

Services & Reparatie aanvragen

Reparaties/revisies die in onze werkplaats te Den Haag worden uitgevoerd, worden tot een orderwaarde van 150,– Euro (excl.BTW) direct uitgevoerd. Is de raming dat de reparatie meer zal bedragen dan genoemd bedrag, dan ontvangt u een offerte alvorens er tot reparatie wordt overgegaan.

Indien blijkt dat reparatie niet zinvol is, dan zullen wij in overleg met u het betreffende item verschrotten of aan u retour doen komen. Dit tegen doorberekening van de gemaakte onderzoekskosten van € 95,–.

Voor het verder correct in behandeling nemen van een reparatie zijn de volgende gegevens benodigd:

  Nb. Indien uw reparatie een radiografische bediening betreft, dan zal bij reparatie de frequentie worden geprogrammeerd welke deze bij de initiële verkoop heeft meegekregen.

  BMWT keuringen

  Naast de wettelijk vastgelegde voorschriften zijn er ook merkspecifieke voorschriften bij het hijsmiddelen keuren. Als importeur en licentiehouder van Demag, met een ervaring van meer dan 70 jaar, beschikt ons bedrijf over een enorme vakkennis en een team van uitstekend opgeleide keurmeesters die uw hijsgereedschap keuren. Onze keurmeesters die aan alle gestelde kwalificaties van deskundigheid voldoen, doen graag uw hijsmiddelen keuring.

  Wat is een BMWT keuring?

  Zoals u hiervoor gelezen heeft, verplicht de Arbo wet om het materieel waar uw medewerkers mee werken periodiek te laten controleren. Met een BMWT keuring voldoet u aan de Arbowet, weet u zeker dat het materieel deskundig gekeurd wordt en kunt u de keuring met onderhoud combineren, dan staan uw machines niet onnodig stil. Voor al uw hijsmiddelen van Demag is een keuring verplicht jaarlijks. Bij het keuren hijsmiddelen of andere machines, ontvangt u een jaarsticker.

  BMWT keuring verplicht? Wist u dat de Arbo-wet werkgevers verplicht hun hijsmiddelen periodiek te laten keuren? Een keuring is niet alleen belangrijk voor het goed en storingsvrij functioneren van uw hijswerktuigen, maar ook voor de veiligheid van uw werknemers. Proeflasten daarentegen zijn niet altijd verplicht.

  Hoe regel ik een BMWT Keuring?

  Wanneer u bijvoorbeeld een keuring bovenloopkraan wilt regelen, dan kunt u dit doen met een BMWT-keur gecertificeerd bedrijf zoals Demag. Neem via bovenstaande knop contact op met ons om een keuring te regelen. Wanneer u voor een BMWT keur kiest, kiest u voor de volgende zekerheden:

  • De BMWT keuring is objectief en deskundig door de keurmeesters van Demag
  • Iedere keuring wordt steekproefgewijs gecontroleerd
  • Daarnaast krijgen wij als Demag een jaarlijkse audit van TÜV Rheinland

  Is een BMWT keuring verplicht? Nee, een keuring is verplicht. BMWT is één van de keuringen die wij aanbieden.

  keuren hijsmiddelen

  Referenties

  Alle referenties