Over Ons

Van den Berg Transporttechniek koppelt de betrouwbaarheid van Demag producten sinds 1946 aan de beste oplossing voor ieder hijs- of transportprobleem. Niet alleen de concurrerende aankoopprijs en bijbehorende service, maar vooral de lange levensduur en hoge prestaties maken Demag kranen, takels en aandrijvingen tot de meest duurzame keuze.

Organisatie
De servicedienst en regiomanagers werken vanuit huis en wonen verdeeld over België en Nederland. Hierdoor zijn wij altijd dicht bij de klant. In Den Haag en Antwerpen wordt de service en verkoop gecoördineerd. Engineering, productie en logistiek zijn in Den Haag geconcentreerd. De productie van takel- en kraansystemen wordt voornamelijk gedaan door Demag Duitsland. Ook in onze eigen werkplaats te Den Haag worden er kranen samengesteld.

Onze afdelingen staan voor u klaar:

Marketing & Verkoopsturing
Aanspreekpunt voor een deskundig (en kosteloos) advies van uw lokale regiomanager. Organisatie van diverse marketingactiviteiten en het verzorgen van documentatie en productinformatie.
info@demag.nl

Verkoop Kraansystemen & KBK
Bovenloopkranen, hangkranen, zwenkkranen, portaalkranen en hangbaansystemen.
kraansystemen@demag.nl

Verkoop Componenten
Losse takels, balancers, wielsystemen, aandrijvingen en besturingen.
componenten@demag.nl

Service en Onderdelen
Keuringen, inspecties, onderhoud, montages, troubleshooting, oplossen van storingen, onderdelen en revisies.
service@demag.nl

Bedrijfsbureau
Vragen over lopende opdrachten voor kraansystemen. Deze afdeling coördineert de realisatie van het in bedrijf stellen van onze producten.
bedrijfsbureau@demag.nl

Bedrijfsadministratie
Vragen over facturen.
boekhouding@demag.nl

Van den Berg Transporttechniek

Van den Berg Transporttechniek koppelt de betrouwbaarheid van Demag producten sinds 1946 aan de beste oplossing voor ieder hijs- of transportprobleem. Niet alleen de concurrerende aankoopprijs en...

Vacatures

Looking for a versatile and challenging job in technology? With your...

Downloads & Documentatie

Hier vindt u onze downloads en documentatie per productgroep. Kunt u iets niet vinden of heeft u iets anders nodig, neem dan gerust contact met ons op via onderstaande...