Service & Onderhoud

Ons service netwerk omvat meer dan veertig eigen servicestations, verdeeld over Nederland en België. Dankzij deze decentrale opzet is er in elke regio snel een monteur ter plaatse. Onze uiterst deskundige monteurs beschikken over een wagenvoorraad voor het snel verhelpen van storingen. De Demag Service voldoet aan alle wettelijke voorschriften inzake inspecties en certificering van hijswerktuigen en last-opnamemiddelen. De Demag Service is geautoriseerd door Demag Cranes & Components, maar werkt natuurlijk ook aan andere merken.

Direct service, onderhoud of reparatie aanvragen

  Services & Reparatie aanvragen

  Reparaties/revisies die in onze werkplaats te Den Haag worden uitgevoerd, worden tot een orderwaarde van 150,– Euro (excl.BTW) direct uitgevoerd. Is de raming dat de reparatie meer zal bedragen dan genoemd bedrag, dan ontvangt u een offerte alvorens er tot reparatie wordt overgegaan.

  Indien blijkt dat reparatie niet zinvol is, dan zullen wij in overleg met u het betreffende item verschrotten of aan u retour doen komen. Dit tegen doorberekening van de gemaakte onderzoekskosten van € 95,–.

  Voor het verder correct in behandeling nemen van een reparatie zijn de volgende gegevens benodigd:

   Nb. Indien uw reparatie een radiografische bediening betreft, dan zal bij reparatie de frequentie worden geprogrammeerd welke deze bij de initiële verkoop heeft meegekregen.