Referentie:

Dubbelligger bij de Haas Shipyards

Bij de Haas Shipyards is recent een mooi project opgeleverd. Op een voor hun nieuwe locatie in de hal van Zeehaven is een historisch pand opgeknapt.
Van den Berg Transporttechniek is meegenomen in het proces. Daarbij hebben wij een dubbelligger kraan met twee katten van tien ton geinstalleerd.
De hal is een scheepsbouwloods bij de RDM heijplaat. De kraan heeft een overspanning van 30 meter en is op een bestaande kraanbaan gelegd van 20 meter hoogte.
Alle bewegingen van de kraan zijn frequentiegeregeld. Dat houdt in dat de bediening nauwkeurig is en de last traploos verplaatst kan worden.
Met de kraan worden kleine zeevaartuigen naar binnen gereden voor onderhoud en reparatie. Een stukje moderne techniek in historische architectuur.

De Haas Shipyards is een familiebedrijf met twee optimaal geoutilleerde scheepswerven in de Rotterdamse haven voor kleine en middelgrote vaartuigen en is gespecialiseerd in het compleet onderhouden, repareren, refitten en on-site servicen van Patrouillevaartuigen, Sleep- en werkboten, CTV’s , Search and Rescue (SAR)-vaartuigen, Super jachten, Survey vaartuigen en andere specialistische beroepsvaartuigen. 

 

Meer referenties