Referentie:

Demag helpt om op verantwoorde wijze de wereld te voeden en de planeet te beschermen

TERTRE – Yara is wereldwijd actief in meer dan 60 landen en biedt gewasvoedingsoplossingen en precisielandbouw die landbouwers in staat stellen de opbrengsten te verhogen en de productkwaliteit te verbeteren, terwijl ze de milieu-impact verminderen. Yara’s milieu- en industriële oplossingen verbeteren dus de luchtkwaliteit en verminderen de uitstoot.

Bij productielocatie Yara Tertre S.A. in Têrtre, België ging van den Berg Transporttechniek N.V. op bezoek om een gepaste oplossing te vinden voor de vervanging van een oude Demag kraan met P takel. In de bestaande hal moest de nieuwe kraan de oude gaan vervangen en die wordt gebruikt voor onderhoud en reparaties op de installaties. In de hal staan diverse machines die bijdragen aan het productieproces van Yara. Het dak moest open worden gemaakt om de oude kraan eruit te halen en de nieuwe te plaatsen. De nieuwe kraan is een dubbelligger kokerprofiel met een overspanning van 13 meter en hijshoogte van 15 meter met de splinternieuwe DMR 10 takel erop.

Yara was meer dan tevreden met de Demag service en de klus was in nog in geen week geklaard. Yara koos voor Demag en van den Berg Transporttechniek door het volle vertrouwen in de kwaliteit producten.

Meer referenties