Referentie:

Broshuis en Demag verhogen samen kwaliteit

KAMPEN – Al 130 jaar wordt Broshuis gedreven door innovatie. Hiermee zijn zij de oudste fabrikant van opleggers voor speciaal transport en containerchassis. Door ervaring en technische kennis te verbinden, realiseren zij hedendaags vernieuwende oplossingen. Het familiebedrijf met hun rijke geschiedenis is opgericht in Muiden en later verhuisd naar Kampen.

Een compleet nieuwe productiehal van 6000 m2, zo groot als een voetbalveld, is gebouwd op het 100.000 m2 terrein van Broshuis. Deze nieuwe fabriekshal zal worden ingezet om stalen onderdelen zelf te kunnen snijden, buigen en zetten. Tevens zullen er voorbereidende werkzaamheden gaan plaatsvinden waardoor er op de huidige productielocatie meer plek vrijkomt om opleggers te bouwen. Kortom, meer capaciteit, efficiënter produceren en kwaliteit waarborgen.

In de nieuwe productiehal is wederom gekozen voor maar liefst drie Demag dubbelligger V-Kranen (ZVKE) van elk 2 keer 10 ton. Door het lichte materiaalgebruik, de lichtdoorlatendheid van de V-profielen en de uitstekende service is de keuze wederom op Demag en van den Berg Transporttechniek gevallen. Deze kranen zullen worden gebruikt voor de liggerbouw, het samenstellen van kokers, beladen van machines en nieuwe lasersnijders.

Meer referenties