Met de beentjes in de lucht

MAASTRICHT – Onze klantenkring kent een enorme diversiteit en ons assortiment kent vele goede oplossing voor de bekende hijsuitdagingen.
Maar misschien zijn wij zelfs wel nóg beter in de niet-standaard oplossingen…! Zoals dit project wat wij onlangs mochten opleveren;

Voor de nieuwe Paardenkliniek De Molenweg van Florence Gorter leverden wij een hijsoplossing om (verdoofde) paarden te verplaatsen naar de operatietafel. De paarden worden in een speciale recoverybox onder narcose gebracht waarna zij aan hun benen in de takels worden gehangen.
Door middel van de handverrijdbare DC-com elektrische takels worden de paarden eenvoudig verplaatst. Voor noodgevallen is er op beide kraanbanen een extra hand bediend takel geplaatst.

 

Paardenkliniek De Molenweg

Florence Gorter

De nieuwe kliniek van Gorter biedt alles wat nodig is om een hoogwaardige zorg voor je paarde te bieden. De faciliteiten zijn zo aangepast, dat het welzijn van de paarden gewaarborgd wordt. In de nieuwe kliniek in Maastricht werken diverse paardenartsen die het beste resultaat verzekeren en op regelmatige basis diverse bijscholingen genieten.

Meer info op:
http://paardenkliniekdemolenweg.nl/