Referentie:

Efficiënter werken met dubbelligger bovenloopkranen bij Pol & Pleysier

GENEMUIDEN – Machinefabriek van de Pol & Pleysier B.V. in Genemuiden levert klantspecifieke machines die geheel binnen het eigen bedrijf vervaardigd worden. Het bedrijf heeft vier afdelingen waarin de werkzaamheden uitgevoerd worden: Metaalbewerking, Las & Constructie, Machinebouw en Service & Onderhoud.

Op de afdeling metaalbewerking werd onlangs een nieuwe Soraluce FP14000 freesmachine geplaatst. Deze freesmachine is voorzien van een geïntegreerde draaitafel om 5-vlaks te kunnen bewerken. Ter ondersteuning van de freesmachine werden twee Demag dubbelliggers met een bedrijfslast van 20 ton ingezet. Deze bovenloopkranen met DR staaldraadtakels en radiografische besturing beladen de freesmachine in de nieuw aangebouwde bedrijfshal van 1.300m2 om daarna het metaal te bewerken.

Naast dat de kranen worden ingezet voor het beladen van de machine, worden deze tevens ingezet voor het samenstellen van constructies en voor het laden en lossen van vrachtauto’s. De Demag bovenloopkranen zorgen ervoor dat van de Pol & Pleysier efficiënter kan werken in hun nieuwe bedrijfshal van maar liefst 12 meter hoog!

Voor meer informatie over van de Pol en Pleysier kunt u terecht op www.vandepolenpleysier.nl.

Meer referenties