Referentie:

Ecolab Nieuwegein kiest na 20 jaar trouwe dienst voor vernieuwing van de speciale Demag kettingtakels

De betreffende takels worden gebruikt voor het hijsen en verplaatsen van big bags. Wat deze takels speciaal maakt, is hun kort gebouwde en verlengde bouwvorm. Ofwel de “KLDC”. Dit is een kettingtakel waarbij de haak hoger kan worden gehesen dan normaal. Door een speciaal ontwikkeld verloopstuk benut dit takel de maximale hoogte die beschikbaar is. In combinatie met de kruistraversen een ideale hijsoplossing voor de ruimte met lage plafonds bij Ecolab. De takels hebben elk een bedrijfslast van 1.250 kg en zijn bevestigd aan diverse monorail banen met elektrische rijwerken. Op het filmpje ziet u de nieuwe takels en een foto van de oude takels die door de hoge kwaliteit en levensduur nog steeds goedgekeurd zijn.

Ecolab te Nieuwegein is wereldwijd marktleider in water-, hygiëne- en energietechniek en service. Bedrijven kiezen voor Ecolab wanneer zij hun werkomgeving schoon en veilig willen houden, efficiënt willen werken en wanneer duurzaamheid centraal staat.

Hebt u ook een ruimte met een laag plafond en beperkte hoogte? Lees op onze website meer over het KLDC kettingtakel of doe uw aanvraag via het aanvraagformulier.

Meer referenties