Demag EPKE-O Bovenloopkraan

DÜSSELDORF – Economisch en robuust, zonder compromissen
De nieuwste EPKE bouwvorm is genaamd de EPKE-O.

Zoekt u een kraanoplossing die past bij de gestandaardiseerde architectuur van uw hal? Een oplossing die snel leverbaar is en economischer dan de gebruikelijke standaardoplossingen? En die daarbij helemaal voldoet aan de hoge eisen die u stelt aan kwaliteit, betrouwbaarheid en prestatievermogen? Dan is de Demag enkelligger-bovenloopkraan EPKE-O precies de juiste keus. Leverbaar als complete kraan of Crane Set.

BEPROEFDE DEMAG KWALITEIT – ZONDER COMPROMISSEN
O – die staat voor de boven opgelegde handelsprofielligger als dragende constructie, voor een optimale prijs-prestatieverhouding, voor originele Demag kwaliteitscomponenten en voor een breed scala van opties waar u uit kunt kiezen. De EPKE-O kan worden geleverd als complete kraan maar ook als Crane Set, die alleen de kerncomponenten bevat. Bij het selecteren van de kraanligger voor de Crane Set heeft u dus de vrije keus.

In elk geval krijgt u met de Demag EPKE-O een kraaninstallatie die vanwege haar originele constructie sneller, eenvoudiger en zuiniger bij u kan worden ingezet. Met volledig op elkaar afgestemde componenten, zoals de nieuwe Demag staaldraadtakel DR-Com en componenten die, zoals in de praktijk is gebleken, een lange levensduur hebben. Hier bovenop komt ook nog de uitstekende kraangeometrie, die voor een superieur rijgedrag zorgt.

EPKE-O, als complete kraan of als Crane Set (zonder kraanligger)
Een voordelig en economisch alternatief voor een kraan met kokerligger
Extra beveiliging door standaard ontsporingbeveiliging
Hoge gebruikszekerheid dankzij componenten met een lange levensduur
Veilige en robuuste besturing, naar keuze met een intelligente processorbesturing CAN-bus of met relaisbesturing
Eenvoudige tijdbesparende montage ter plaatse door voorbereide componenten
EPKE-O Bovenloopkraan

Met de voordelen die voortvloeien uit het eenvoudige kraanontwerp en de eenvoudige montage, kunt u de EPKE-O flexibel in oudere, maar ook nieuw geplande hallen toepassen en optimaal gebruikmaken van de beschikbare ruimte. Met deze kraan hoeft u geen compromissen met betrekking tot kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid te sluiten. EPKE-O, de enkelligger-bovenloopkraan met een bovenbevestigde handelsprofielligger, biedt u de hoogwaardige Demag techniek met een optimale prijs-prestatieverhouding. Voor zeer hoge eisen aan veiligheid en betrouwbaarheid. Op basis van onze decennialange toegenomen deskundigheid op het gebied van kranen. Dat is originele kwaliteit met maximale stabiliteit – robuust en klaar voor dagelijks gebruik.

Liggerlengte exact op maat tot een overspanning van 17,8m
Zeer sterke staaldraadtakels in 3 types tot 12,5 t
Conventionele schroefverbindingen in plaats van bouten
Geen ‘lascertificaat’ vereist voor handelsprofielliggers
Optimale kraanaanrijmaten met een wielafstand vanaf 1500 mm, de meest compacte in zijn klasse

EPKE-O: Crane Set

De snelste en voordeligste oplossing voor een kraanbouwer om een kraan compleet te maken, is de EPKE-O Crane Set. Deze bevat alle kerncomponenten, van de aandrijving, de staaldraadtakel tot en met de elektrische installatie. U hoeft alleen nog de juiste kraanligger toe te voegen. De EPKE-O Crane Set kan worden geconfigureerd om de individuele behoefte aan kranen en Material Handling systemen te voltooien

Op aanvraag leveren wij de statica van de kraanligger erbij, die u heel gemakkelijk in uw documentatie kunt opnemen. Dat bespaart tijd en u kunt e.e.a. gemakkelijk met uw leveranciers afstemmen.

Uit dezelfde categorie

Dubbelligger of enkelligger bovenloopkraan?

Demag V-ligger wint German Design Award 2016

Het ontwikkelingsproces van een designkraan

Demag kranen met V-ligger